Vardag

Det lilla räckte för mig

Igår när jag kom hem från jobbet kände jag mig sådär extra ofräsch.

Var otroligt trött men bestämde mig ändå för att träna ett pass. Det gick väldigt segt och kroppen ville inte lika mycket som mig. Efter knappt en halvtimme gav jag upp och det var ju lika bra. Såg i spegeln hur vita mina ben är. Så vita att alla ådror framhävs ännu mera och det blev inte bättre när jag kände på mina ben. Avskyr känslan av hårväxt och just igår störde jag mig på precis allt. Även saker som jag annars inte bryr mig om alls. Tog då en lång dusch, rakade benen och sedan smörjde jag in benen med brun utan som mousse. 

 

 

Misstaget jag aldrig gör om!

Det fick bli med min favorit från Cocoa Brown som jag har använt som nödlösning varje sommar. Dock inte med samma haha utan köper såklart en ny varje år. Lärde mig av ett misstag när jag var i tonåren då jag använde en gammal brun utan sol. Fick utslag på hela kroppen som kliade fruktansvärt och det gör jag aldrig om igen.

 

 

Men det här lilla räckte!

Kände mig genast mycket fräschare efteråt och det gjorde mig på mycket bättre humör. Jobbade med bloggen i soffan och tog det bara lugnt resten av kvällen. Perfekt avslut på kvällen och det känns bra att göra saker som får mig att må bra för stunden. 

 

 

Hade fått hem ett paket från ett annat samarbete!

Något som jag har sett fram emot och det var roligt att öppna dessa fyra små askar som låg i fina påsar. Avslöjar inte ännu om vad dom innehåller men det får ni se en annan dag.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. Leopardmönstrade biker shorts HÄR / 2. Blommigt HÄR / 3. Klassiskt svarta HÄR / 4. Grönt är skönt HÄR