Mode, Vardag

En dag på Skansen

Förra veckan blev det en dag på skansen.

Då när vi var i Stockholm och det här inlägget ligger jag lite efter med. Men nu ska jag berätta lite mera om våran mysiga utflykt. Jag, barnen, min mamma och syster tog vårt pick och pack för en dag på skansen. Vi hade tur med vädret då det knappt regnade när vi var där. Var mestadels mulet och regnet kom ordentligt när på var på väg hemåt. Här får ni se några bilder som togs när vi var där. 

 

En söt liten ödla.

 

En jätte söt uggla.

 

Här spanande vi efter björnar. 

 

En visent som äter.

 

Vindsvin med sina tre söta bebisar. 

 

Vargar i en hel flock med några söta valpar. 

 

En liten söt ren unge.

 

Och här är jag tadaaa!

 

Resten av dagen!

Vi såg även en massa andra djur som kaniner, marsvin, lodjur, påfågel, apor, uttrar, sälar, getter och mycket mer. Självklart blev det även ett besök inne på akvariet där vi fick uppleva den härliga tropiska känslan. Innan vi gick in akvariet satte vi oss ner vid en vacker utsiktsplats där vi åt pannkakor med sylt. Allt blir mycket godare när man äter utomhus och därför var pannkakorna sådär extra goda. Dagen på Skansen blev precis lagom och vi köpte oss en varsin glass innan vi åkte hemåt.

När vi kom hem vilade vi oss en stund och sedan tog mormor med sig barnen och spelade pingis. En bekant till min mamma hade sitt barnbarn på besök och då fick flickan träffa mina barn. Medan dom var borta hade jag och min syster lite egen tid och då drack vi lite vin och snackade skit.

Det var lite kortfattat om en av dagarna när vi var och hälsade på ungarnas mormor och moster. Ska kika mer på övriga bilderna och återkommer med något mer en annan dag. 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

 

Topp / Shorts / Skor / Örhängen / Hårspänne