Inredning, Inspiration

Korgar som blomkrukor

” Inlägget innehåller annonslänkar från Jotex och Ellos “

 

Hittade här om dagen en jättefin korg.

Den här gången var det inne på Netto där det ofta finns fina saker till hemmet. Har kikat länge på liknade korgar och den här gången slog jag äntligen till. På första bilderna ser ni en vit rund blomma i korgen men sådär ska jag inte ha det. Blomman köptes samtidigt som korgen och ville bara ha med den på bilden.

 

 

Korgar till förvaring.

Har verkligen fastnat för korgar på senaste tiden och har fått många nya idéer om hur jag vill ha det. Första tanken var att jag behöver mera förvaring i mitt badrum. Som mina hyllor med alla skönhetsprodukter som ligger överallt. Då är det snyggare att förvara produkterna i korgar som gör mer ordning och reda. 

 

 

Men behöver nu en till!

Eftersom jag vill ha korgen som en blomkruka och funderar på att köpa en till. Har en monstera i vardagsrummet och den skulle passa perfekt i den. Ska kolla inne på Netto ikväll efter jobbet och hoppas verkligen att en likadan finns kvar. Det var faktiskt ett tag sedan jag skrev ett inlägg om just inredning så det var på tiden.

 

  

 

 

Här får ni några tips!

När jag ändå är på ämnet vill jag tipsa er om några snygga korgar som du hittar på nätet. Det här har varit trendigt ett bra tag och jag gillar verkligen trenden. Ni hittar länkar under kollaget till vardera korg. 

 

Finns här // Finns här // Finns här // Finns här // Finns här // Finns här // Finns här

 

Gillar du korgar?

//PUSS