Allmänt

Foto

Här kommer några favoritbilder igen från min telefon.
 
 
 
Jag vet att det har varit mycket mobilbilder på senaste tiden men tyvärr måste jag ursäkta min flytt igen som tar otroligt mycket av min tid.
Igår fotade jag i alla fall några bilder med systemkameran då det bland annat blev bilder på mina senaste köp till hemmet. Återkommer med dessa snarast!
 
Bilderna som ni ser här ovanför är nästan ett år gamla och jag visste inte att jag hade kvar dem på telefonen och blev jätteglad när jag hittade dem.
 
Den första bilden fotade jag inne i dagsljuset när jag höll i en blomma för att visa upp mina nymålade naglar som jag blev så nöjd med. 
 
Andra bilden höll jag i en handkräm som föreställer en cupcakes då jag fotade den mot en spegel. Den bilden blev jag ganska nöjd med. 
 
Tredje bilden fotade jag min hand utomhus när det var lite mulet ute men ljuset blev ganska bra ändå.
 
Nu har jag precis käkat lite kvällsmål och är svintrött! Jag var förbi lagerhaus en snabbis efter jobbet för det var några grejer jag glömde köpa i tisdags när jag var där. Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen för att sedan lägga mig i sängen och fixa lite saker via datorn. Vi ses imorgon bitti igen så jag säger redan Natti natti till alla mina älsklingar!
 
/PUSS