Allmänt, Samarbeten, Tips

Flytt, Flytthjälp – GrabbarnaFlytt

   Mycket jobb inför en flytt

 

Det är alltid roligt att flytta till en ny bostad och inreda på nytt. Men något som är betydligt mindre roligt, det är allt jobb runtomkring hela flytten. Då tänker jag på all planering och hela bohaget som ska packas ner i lådor. Sedan ska allt iväg till nya bostaden och sedan den stora flyttstädningen på det. Något som jag har erfarenhet av.

 

 

Min erfarenhet av flytt till ny bostad

 

Därför vill man helst inte flytta oftare än nödvändigt. Jag personligen har flyttat flera gånger i mitt liv. Men nu hoppas jag inte på några fler flytt under närmaste åren. Eftersom jag trivs så bra i min nuvarande lägenhet och området runt omkring.

Under tidigare flytt har vänner och bekanta hjälp till med att flytta alla våra saker. Men under mitt senaste flytt anlitade jag en flyttfirma och det blev jag tacksam över. Eftersom det är otroligt jobbigt med allt bärande och innan dess all packning som tar mycket tid. Något som man kanske inte tänker på fören man väl är igång. För sedan får man inte glömma flyttstädningen och efter det har man allt kvar som ska packas upp i nya bostaden.

 

 

Flyttfirman Grabbarna Flytt

 

Därför kan jag efter min personliga erfarenhet ge ett råd om att se till att få flytthjälp av en bra firma. Det finns en flyttfirma i Stockholm och Helsingfors som har vuxit kraftigt under senaste åren. Företaget heter Grabbarna Flytt och startades år 2015 som ett extraknäck vid sidan av studierna. Det började med tre killar som gillar att umgås och lyfta tungt då dom ställde upp för vänner och familj. Trots trasiga hissar vid vindsvåningsflyttar har grabbarna alltid ett leende på läpparna.

Idag består företaget av ett hundratal anställda och verksamheten växer fortfarande. Dom är alltid redo att hjälpa till med en flytt och fixar allt man behöver. På deras hemsida kan man göra en gratis offert som är väldigt smart inför en flytt. Efter att man har fyllt i och skickat in en offertförfrågan med datum, kontaktinformation med mera så får man en offert inom 24 timmar. Exakt så gjorde jag i samband med bokningen av flyttfirman som jag då anlitade. Förutom själva flytten så har företaget Grabbarna Flytt fler tjänster. Det är packningstjänster, magasinering och flyttstädning.

 

Få all hjälp från samma flyttfirma

 

Under min senaste flytt valde jag att packa hela mitt bohag helt själv. Men idag hade jag föredragit hjälp för det var otroligt slitsamt. Annars var jag tacksam över när jag valde tjänsten flyttstädning. Något som är extra smidigt när man kan få hjälp med flytt, packning och flyttstädning av samma firma.

 

 

//PUSS