Personlig

Vackra träd och dagens irritation

 
När jag gick runt på jobbet för att vattna blommor förra veckan såg jag detta vackra träd från ett fönster. Jag vet inte vad det är för något men blommorna på trädet påminner lite om körsbärsblommor.
 
 
 
Synd att det var så tråkigt väder när jag tog bilderna för det ser lite grått ut men jag ska ta om dem under veckan. Den här veckan ska tydligen vara väldigt solig och det är så underbart.
 
 
Bilderna är tagna från ett fönster med telefonen men det skulle vara mycket roligare om jag hade möjlighet att kunna gå ut för att fota med systemkameran istället. Det finns liksom hur mycket som helst som jag skulle vilja fota utomhus och jag får försöka boka någon dag för att göra det.
 
Dagens irritation!
Idag när jag åkte hem från jobbet satte sig självklart en tjej bakom just mig av alla människor på bussen och pratade i telefon med sin pojkvän. Jag som var så sjukt trött kunde inte sova eftersom hennes röst ekade i mitt huvud och jag blev på jäkligt dåligt humör. Det värsta var att mina öronproppar låg inte i min väska och då blev jag ännu mera irriterad.
Bussresan tar en timme och självklart pratade hon i telefon exakt hela vägen hem.
 
Nu menar jag inte att det ska vara förbjudet att prata i telefon på bussen men just då var det skitjobbigt. Ingen annan pratade i telefon utan bara en person som satt just bakom mig. Haha jag har nästan lust att sätta en lapp på sätet nästa gång där det står: “Om du ska prata i telefon var vänlig och sätt dig var som helst men inte här“.
 
Nä det var bara ett skämt från mig och nu har jag lagt det åt sidan för imorgon är det en ny dag!
 
 
//PUSS