Vardag

Nu ska jag börja jobba

Måndag morgon och idag börjar jag att jobba.

Har som sagt haft semester i två veckor och har snart två veckor till. Känns faktiskt helt okej att åka till jobbet idag och framför allt att få träffa kollegorna. Något som jag kände redan igår och hade ingen ångset över att den första semestern är slut. Här visar jag några bilder från vistelsen i Stockholm som jag valde ut från min telefon. 

 

 

Vi har ätit Sushi och sonen fick smaka för första gången. Faktiskt så gillade han det och det trodde jag aldrig. // Jag och syrran har druckit bubbel. // Vi har firat barnens födelsedagar med en tårta som dom själva fick välja. 

 

Jag har njutit vid en vacker utsiktsplats över vattnet. // Jag har haft mysiga kvällar med barnen, mamma och syster. // Vi har haft besök av en söt bomullstuss. Det är en hund som min mamma brukar vara hundvakt till och hon ser nästan ut som en liten bomullstuss. // Blev även ett hundbesök till av en liten Chihuahua som jag gosade med. 

 

Jag fixade mina egna semesternaglar men glömde nästan att fotografera dom. Valde att ha dom lite kortare och hade nagellack i beige och brun färg. Ska göra något liknande till nästa semester men då med andra färger på nagellacken.

 

Hoppas att vädret blir bättre tills jag har semester igen.

Har blivit så himla blek för nu har solbrännan försvunnit helt och hållet. Första helgen när min semester började hann jag ligga i solen men sedan var vädret dåligt fram till nu i helgen. Men då har jag haft annat för mig när solen sken som mest. Får kanske börja med brun utan sol och det är tur att det finns sånt. 

Önskar er alla en härlig start på nya veckan och vi ses senare mina finaste!

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

1. Fuktgivande solcerat / 2. Vattenfast mascara / 3. Sun Protection Face Cream / 4. Sun Protection Milky Spray / 5. After Sun Hydrating Lotion