Outfits, Vardag

Plagg med prickar

På senaste tiden har jag börjat gilla plagg med prickar.

Kikade runt efter en kjol med prickar och hittade tillslut den rätta. Den här kjolen är verkligen perfekt för mig. Lagom lång, snygg passform och otroligt skön på. Här matchar jag kjolen med en grön off shoulder topp som kommer ifrån gina tricot. Kjolen kommer ifrån Zalando och ni hittar den genom att klicka här <—

 

 

God morgon finisar!

Mina barn är så himla roliga. Den här veckan när jag jobbar är dom själva hemma men vi har telefonkontakt några gånger under dagen. Nu till det roliga! Ungarna har inga problem med att till exempel koka makaroner och steka köttbullar till lunch. Men istället hittar dom på något helt annat avancerat. Igår när jag kom hem stod det en kastrull på spisen med en soppa som dom hade lagat. Det var potatis, morötter och ärtor. Bredvid kastrullen stod det en stekpanna med någon slags röra med nudlar i. Något som dom hade hittat på helt själva. Visst är det roligt att barnen har ett intresse för matlagning men det går faktiskt att laga något enklare haha.

Får se vad busarna tänker hitta på idag? Det blir antagligen en ny överraskning för mig när jag kommer hem ikväll från jobbet.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

//PUSS