Inspiration, Mode, Personlig, Tips

New in – hm autumn 2023

Även denna vecka har det kommit in många nya och fina nyheter hos H&M. Därför har jag plockat åter igen veckans favoriter och den här gången blev det ännu flera. Här har jag plockat ut mina favoriter och ska berätta lite närmare om vardera plagg här nedanför.

 

Plaggen från första kollaget:

 

En elegant oversize kavaj i vävd bouclé med spetsigt slag och guldfärgade knappar. Finns en matchande kjol i samma material som kavajen och knapparna sitter på två dekorativa stolpfickor framtill. Hade kjolens längd gott ner strax ovanför knäna så hade den passat mig betydligt bättre.

Sedan ser ni ett par svarta dressade byxor med smala ben och gillar att det är slitsar i benens ena sida. En fin figurnära topp med asymmetrisk ringning med knytdetalj. Den toppen skulle vara fin till ett par svarta kostymbyxor eller en lång kjol. Stickade plagg tillhör hösten och gillar denna korta klänning i ribbstickad kvalité som även fins i vit färg. Klänningen är tight på överdelen och nederdelen är lätt utställd.

 

 

Plaggen från andra kollaget:

 

Här ser ni först en dubbelknäppt jacka i mörk beige färg och finns även i crémevit färg. En perfekt jacka till hösten som passar till det mesta. Jag gillar plagg i satin och det har landat satinskjortor i flera olika färger. Passformen på skjortan är lös och fastnade mest för en i vit färg.

Älskar stickade tröjor och vill tipsa er också om en grå stickad tröja med vita ränder. Off shoulder är tillbaka och här ser ni en figurnära off shoulder-tröja i ribbstickad kvalitét. När jag fick syn på denna vadlånga klänning i figurnära passform så tänkte jag “WOW”. Gillar knapparna som går hela vägen ner, kragen, den bruna färgen och att den är ribbstickad. Men tyvärr så passar inte denna klänning min kropp. Sist men inte minst så är en vadlång kappa nästan ett måste till hösten. Här ser ni en ljusbeige figurnära kappa med dold knäppning och knytskärp i midjan. Finns även i svart färg.

 

H&M får alltid in sina nyheter varje torsdag och då får vi se om jag tipsar om några fler nästa vecka. Såg ni något ni gillade som jag tipsade om denna vecka?

 

 

//PUSS