Inspiration, Mode

Vårens trender 2020

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Åh det har kommit in så himla mycket fint inför våren.

Kikar just nu runt i olika klädbutiker via nätet och har hittat en hel del nya godbitar. Har redan några liknade plagg men ska snart göra en garderobs rensning. Då får jag se vilka plagg som fortfarande passar storleksmässigt.


Annars är det några plagg som jag vill satsa lite extra på inför våren.  

Det är:  – Raka jeans i ljus denim eller vita jeans – Mjukis set – Kavaj i oversize modell – Plagg i läderimitation ”när det inte är alltför varmt ute” – Söta klänningar – Något plagg i ljuslila färg som är väldigt hett nu till våren.

Här i kollaget ser ni plaggen som gärna får flytta hem till mig inom en snar framtid och länkar hittar ni under vardera kollage. 

 

Jeans finns här // Hoodie finns här // Kavaj finns här // Byxor finns här // Jacka finns här // Klänning finns här // Klänning finns här // Kjol finns här

 

Tycker även att den här enkla klänningen från Calvin Klein är så himla fin. Skulle gärna matcha den med en svart kavaj i oversize modell som en jacka. Det gör stilen en aning mindre sportig.

Klänning finns här // Kavaj finns här 

 

Först blir det garderobsrensning!

Men innan jag bestämmer mig för att klicka hem något så måste det först bli en rejäl rensning. Ut med det gamla och in med det nya. Eller så kanske det blir en massa nya garderobsfynd. Risken brukar vara stor med det i samband med rensning, för då dyker plötsligt bortglömda plagg upp. Eller att jag hittar något som har varit borta i en evighet. Om jag hinner i helgen ska jag kanske ta mig ett ryck.

 

//PUSS