Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Höstplagg och säker stil

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Får inte nog av höstplagg

Jag personligen blir alltid mest sugen på nya plagg under hösten. Älskar stickade plagg, lager på lager, grova kängor och härliga mysplagg till kvällarna. Här har jag plockat ihop några favoritplagg i ett kollage som jag gillar extra mycket just nu. 

 

Jeansskjorta finns här // Oversize T-shirt finns här // Stickad väst finns här // Bälte finns här // Keps finns här // Stickad byxa finns här // Tights med slits finns här // Loafers finns här // Boots finns här 

 

Min motivering om allt från kollaget

Jeanstyg fortsätter att vara en stor hit i höst och varför inte en jeansskjorta i beige färg? Ja tack säger jag. Plagg i bruna färger vill jag ha mer av och även mörkare beige.

Stickade byxor kan bäras som mysplagg eller som vardagsbyxor med en matchade överdel. Svarta tights med slits nedtill är en snygg detalj. Dessa passar både med en längre skjorta, en stickad tröja eller en hoodie.

När vi kommer till accessoarer så är det snyggt att markera midjan med smala bälten. För den som vågar får gärna välja något färgstark och jag föredrar då grön färg.

Kepsen har blivit en hit som kan kombineras med olika stilar. Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret som driver “Säker stil” har lanserat en höstkollektion. I kollektionen har dom även samarbetat med Stiksen och skapat otroligt fina kepsar. Då i lite mer ulligt material och dessa finns i svart och grå färg.

När vi går över till höstens skor så gillar jag svarta loafers och boots utöver alla snygga sneakers och höga stövlar. 

 

 

Midi-långa stickade kjolar med matchade överdelar är också en stor hit. För en mer feminin look så markera då midjan med ett smalt bälte. Ja nu har jag visat några av mina favoriter inför höstens trender. Länkar hittar ni under kollaget om ni vill kika närmare på något.

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

  1. Så mycket fint! Jag vill verkligen shoppa lite nytt till hösten men har tyvärr andra saker att lägga pengar på. Så jag bor i leggings och basic-linnen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan