Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Rödare och rödare

Idag fick jag skynda mig hem efter jobbet.

Behövde först handla inne på Hemköp och sedan direkt hem. Imorgon efter jobbet kommer sonen och ville då damma av och städa lite. Har även ett samarbete på gång och fotograferade bilder inför det. Det blir ju snabbt mörkt ute om kvällarna och innan klockan 18 har jag det bästa ljuset. Men nu är allt gjort och imorgon kan jag bara lägga all min tid på sonen min. 

 

 

Det gäller att passa på.

Varje lunchrast passar jag och kollegorna på att vara ute. I onsdags hade en kollega med sig hembakta Snickersrutor och det är farligt gott. Då blev det kaffe i solen med en bit kaka på det. 

 

 

Löven blir bara rödare och rödare och det är så himla vackert.

 

 

Rönnbär förknippas med hösten och kunde inte låta bli att fotografera även dom. Förra året skapade jag aldrig någon kreativ höstbild. Något som jag annars har gjort varje år men måste ha glömt bort det. I år ska jag inte missa det och nu ska mina kreativa tankar jobba på.

Längtar till imorgon kväll när vi ska ha fredagsmys. Har köpt hem en massa gott som vi ska mumsa på. Då blir det många levande ljus och några filmer på det. Ha det gött och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

6 comments / Add your comment below

  1. Härligt att du passar på att njuta av solen och sensommarvärmen!
    Hoppas att du får ett bra avslut på arbetsveckan och en fin fredagskväll med uppskattat mys.

    Svar: Tack för din kommentar – uppskattas.

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan