Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Då är man verkligen trött

God kväll mina raringar!

Här har jag och sonen fredagsmys och herregud så trött jag är. Klockan har bara tickat iväg och därför blev det en sen blogging idag. Här ser ni en bild som togs innan vi svullade i oss allt det goda. 

 

 

Det blev ostbågar, gurkstavar och dipp. Vi har även popcorn och choklad men det kanske får vänta tills imorgon. Just nu kollar vi på Karate Kid och efter det blir det säkert en film till.

Imorgon ska sonen iväg och bada i ett badhus med en kompis. Undertiden ska jag fixa med en massa saker och planera kvällens middag. Har ingen aning om vad vi då ska äta men ska fundera mer på det imorgon.

Nu är jag alldeles för trött för att tänka och därför skriver jag inte så mycket ikväll. Alldeles nyss frågade jag sonen om varför han har två glas framför sig. Kom på strax efter det att gurkstavarna låg i glasen innan allt blev uppätet. Haha då är jag verkligen trött. 

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan