Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Godaste popcorn

Äntligen fredag!

Som jag har längtat och ser fram emot denna mysiga helg med mina barn. Har laddat upp med popcorn, choklad, levande ljus och god mat. Ska även bestämma oss för vilka filmer vi ska se på ikväll. 

 

 

Hej på er mina finisar!

Jag har blivit helt tokig i popcorn kärnor som man poppar i kastrullen med olja. Det är smaken som gör det där speciella och sedan salt på det. Micropopcorn misslyckas jag alltid med för det blir alltid bränt. Estrellas färdiga popcorn smakar fejk eftersom dom är alldeles för perfekta. Det är iallafall vad jag tycker och mina barn håller med mig. Oj nu blev det mycket snack om popcorn och nu övergår vi till min vardag.

Veckan har som vanligt gått väldigt fort med jobb, promenader och lugna kvällar. Har vaknat varje natt runt klockan tolv och sedan runt fyra varje natt. Helt utan anledning men så har det varit. Därför ska det bli skönt med sovmorgon under denna helg. Annars får vi se vad vi hittar på imorgon beroende på hur vädret är. Hoppas bland annat på en långpromenad i dagsljuset.

Men nu avslutar jag med att önska er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. galen i popcorn ja me men nä inte egengjorda det är bara massa skal o o poppade
    men smaken kan ja hålla med om
    här är det micro poppisar 3.33 så länge ska de va inne dååå är det bra helst smör popcorn

    sen blå påsen olw är det va de är goda men så salta 🙂

  2. Bränner 🔥 oftast popcorn i micron 😂så dålig på att göra riktiga i kastrull dem är ju nyttigast oxå .skönt med sovmorgon ,så jobbigt när man vaknar flera ggr per natt kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan