Personlig

En lista för mammor

Här kommer det några frågor för mammor som jag har lånat av Marie. Jag tycker att frågorna är intressanta och svaren är alltid roligt att dela med sig av så därför ville jag också svara på dem.

 

1. Hur många barn har du, och hur många planerar du att skaffa? Jag har två barn och jag ska inte ha fler barn. 

2. Ett redskap/verktyg som är barn/babyrelaterat som är ett måste? Självklart en barnvagn så att man kan komma ut med bebisen.

3. Något du älskar att göra med ditt/dina barn? Det jag älskar mest är att få gosa och pussa dem när de tillåter det.  

4. Hur har ditt liv förändrats sedan du fick barn? Nu har jag varit mamma i 10 år då jag har glömt bort hur livet var innan. Men jag minns att jag inte gillade andras barn men efter att min första dotter föddes blev det helt tvärt om. Än idag blir jag helt såld så fort jag ser en bebis eller ett litet barn.

5. Favoritbutik att shoppa till barnen och varför? På senaste tiden har det blivit mycket shopping från H&M eftersom barnen oftast hittar det de vill ha därifrån. Ungarna växer hela tiden och H&M har bra priser men nu är det inte många år kvar tills de upptäcker märkeskläder haha.

6. Har du alltid velat ha egna barn? Ja, när jag träffar den rätta mannen som jag vill skaffa  barn med var min dröm innan. Jag visste att det skulle bli en helt annan grej med egna barn istället för andras barn.

7. Det bästa som finns med att vara mamma? Det är all kärlek som man ger och får och att man faktiskt är en mamma till sina underbara barn.

8. Något mindre roligt med att vara mamma? Det är när jag får hög feber eller någon annan sjukdom som gör att jag knappt orkar göra något med mina barn.

9. Ditt bästa tips för en ny mamma? Alla barn är individuella så man ska inte jämföra andra barn med sina. 

10. Slutligen, visa oss en bild på dig och ditt/dina barn?

 

 

 

 Det är inte lätt att få en bild där vi alla tre ler fint mot kameran samtidigt haha.
 
 
//PUSS