Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Poppa popcorn i kastrull utan att bränna

En helg med mycket ätbart

Oj vad vi har ätit i helgen och det känns som det ända vi gjort. Därför har jag bara bilder på ätbara och drickbara saker. Första bilden är från fredagens middag som blev en snabblagad pastasås med räkor och chili. Blev riktigt gott. La till en frukostbild på min favorit som är vanilj yoghurt med granola hallon. 

 

 

Mitt tips för att inte bränna popcorn

Självklart blev det även en massa popcorn som vi poppade i kastrullen. Mitt tips för att inte få det bränt är att göra såhär:

Värm först på oljan i kastrullen tills den blir kokbar. Häll först i ett majskorn och poppar den direkt så är oljan redo. Ett misstag är att man häller i alldeles för mycket majs och då blir det överflödiga bränt. Glöm inte att lägga på kastrullocket under tiden det poppar. 

 

 

Semlor

I lördags bestämde vi oss för att ta en promenad till ett bageri för att köpa semlor. Men när vi kom ut blåste det enormt samtidigt som det småregnade. Sonen ville då inte gå en promenad så vi köpte istället våra semlor på Hemköp. Vi skulle ändå handla där och det var betydligt närmare. Så vi fick tag i semlor trots allt. Vi hittade även Wiener Iskaffe som vi provade på första gången. Mums det var riktigt gott.

Nu har jag nyss gått en promenad medan jag lyssnade på en podd. Ska nu ta och dammsuga för det är popcorn både i soffan och på golvet. Sedan ska jag äta helgens matrester och kolla på en film. Det blir en bra avslut av denna mysiga helg.

Önskar er alla en mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

  1. Mums, så mycket gott! Just semlor är något jag längtar lite extra efter denna säsong.

    Svar: Tack för kommentaren, kul att du också gillar rävkläderna som jag köpt till min lille.

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan