Få tjockare ögonbryn

Men hjälp av Loelle Ricinolja!

Loelle Ricinolja är en ekologisk och kallpressad olja från ricinfrön. Oljan håller i 4-5 år och är väldigt fet i konsistensen. Det som är så himla bra med oljan är att den kan användas till väldigt mycket. Som hårinpackning då den skänker glans och ger en stärkande effekt. Kan även användas som ansiktsrengöring eller som massageolja.

 

 

Men varför köpte jag den här oljan? 

Inte bara för dessa funktioner utan fick redan på en annan sak inte för så länge sedan. Den kan få dina ögonbryn fylligare! Läste att oljan är en naturlig källa till protein, essentiella fettsyror och antioxidativa ämnen som tränger in i hårsäckarna och stimulerar hårväxten. Det låter hur bra som helst och därför blev jag nyfiken!

 

 

Just nu använder jag ett serum från Xlash men ska börja med den här oljan så fort serumet har tagit slut. Längtar redan!

 

 

Gör såhär:

Använd en bomullstuss som du doppar i oljan och gnugga på ögonbrynet i några minuter. Låt det sitta över natten och upprepa det varje kväll. Oljan kan även användas på ögonfransarna.

Ser verkligen fram emot att prova oljan och hoppas på bra resultat. Återkommer självklart med recensioner och ni hittar oljan hos svenskhälsokost.se.

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.