En helg med träning

Min helg började med att jag köpte hem Sushi.

Mums vad gott det var och hade lätt kunnat äta det idag också. Kollade samtidigt på en film och somnade redan vid klockan 22. Var som sagt otroligt trött efter arbetsveckan och behövde en hel del sömn. 

 

 

Men när jag var vaken blev det träningspass både lördag och söndag. 

 

Oj vad smutsig min spegel är och det upptäckte jag inte fören jag såg dessa bilder.

Min träning!

I lördags körde jag ett träningspass hemma för hela kroppen. Använde både en träningsapp och några klipp från Youtube. Finns så mycket att hitta på Youtube och det är så himla kul. I söndags tog jag en långpromenad i rask takt. Körde då även ett pass på utomhusgymmet då jag fick kontakt med några nya muskler. När jag kom hem var jag helt svettig och drack säkert en liter vatten. Lär få världens träningsvärk under dagen men det är bara härligt.

Annars har det blåst en hel del under hela helgen men igår var det lite varmare. Tiden har gått sjukt fort och helgen bara försvann känns det som. Eftersom jag har varit ensam hela helgen så blir det synd om kollegorna idag. Jag kommer att vara sjukt pratglad och prata sönder alla jag ser haha. Mina barn kommer till mig ikväll och det ska bli så mysigt. Jag, mina barn och kaninerna tillsammans hela veckan lång.

Önskar er alla en grym start på denna vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

  1. Härligt det låter, visst känns det bra när vi har ansträngt oss? Såå mkt pos i, ur och av det, att krydda helgen m äksklingsrätter som sushi dessutom gör susen.. /Kramiz,..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.