För ett år sedan

För exakt ett år sedan 25/3 år 2019.

På den tiden publicerade jag alltid minst två blogginlägg om dagen och nu ska jag visa vad jag skrev om den dagen.

Första inlägget som publicerades på morgonen var om min helg. Då hade jag under helgen tränat både lördag och söndag samt tagit längre promenader. Skrev att vädret var fint men väldigt blåsigt. Som jag ser på bilderna hade jag mycket längre hår på den tiden och sådär långt passar jag verkligen inte i. 

 

 

Hade även köpt hem sushi som jag åt till en film från Netflix. Alltså det var en lugn och skön helg. 

 

 

Senare samma dag publicerade jag ett blogginlägg om en olja.

Det är en ekologisk Ricinolja från Loelle som kan användas till allt möjligt som hårinpackning, ansiktsrengöring eller massageolja. Men anledningen till att jag skrev om denna olja var för att den kan göra ögonbrynen fylligare. Eftersom ämnena tränger in i hårsäckarna och stimulerar hårväxten. Ni hittar hela blogginlägget genom att klicka här <— där ni kan läsa mera om oljan.

 

 

Innan använde jag ett serum från Xlash som är väldigt bra. Men nu använder jag oljan både på mina ögonfransar och ögonbryn varje kväll som ett balsam över natten. Har gjort det nu i över ett halvår och resultatet har blivit lika bra som det blev med Xlash. Betydligt billigare är det också. 

 

//PUSS

17 comments / Add your comment below

 1. En av de allra bästa sakerna med att bloggat några år är det härliga arkiv som bloggen blir. Jag tycker det är så härligt att minnas kolla tillbaka. Ha en fin fin Våffeldag.

 2. Roligt att titta tillbaka och se vad man skrev om för ett år sedan! Du är fin både i lite längre hår och som du har det nu! Fast jag förstår dig – jag har nyligen kapat drygt en decimeter på mitt hår för det kändes för långt. Har nog ungefär samma längd som du har nu och den känns mer lagom för då åker inte håret ner i golvet när man ska ta på sig skorna 😂 Hoppas du får en riktigt fin dag! Jag och sönerna ska äta våffellunch här tillsammans idag – ska bli så mysigt! Kramar 💖

 3. Lugn kväll med sushi låter ju underbart!
  Kul att se tillbaka på minnen.

  Åh, jag är alltid svinhungrig när jag vaknar på morgonen :p

 4. Minnen är alltid kul att kunna se tillbaka på
  Både vad man gjorde, hur man var och de bästa att man kan se hur man utvecklats som människa

  Kram ❤️

 5. Det är kul att uppmärksamma sig själv och sina läsare på hur bloggandet förändras med tiden. 🙂

  (Sent) Svar: Tack för de uppmuntrande orden om min kreativitet.

  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.