Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Femme Luxe – Snygga plagg online

– I samarbete med Femme Luxe –

Laddar inför hösten med nya plagg

Nu har jag fått hem tre plagg från Femme Luxe som jag ska visa för er. Alltid kul med lite nytt till garderoben. Det var ett tag sedan jag valde att samarbeta med dom och tror att det var senast i våras? Men nu när hösten närmar sig så tänkte jag välja mer höstliga plagg. Jag älskar sommaren allra mest men när det kommer till mode så föredrar jag hösten. Älskar stickade plagg och bära lager på lager. Den här gången hittade jag inga stickade plagg men det har jag ändå mycket av hemma. Istället blev det två par byxor och en skjortjacka. Tänkte att det skulle passa perfekt nu när dom flesta är tillbaka till skola/arbete. Jag skulle egentligen fått hem ett tvådelat set men den tog tyvärr slut. Får se om jag får hem den en annan dag. Men nu ska jag visa för er mina tre nya plagg.

Först ut är ett par svarta joggingbyxor med hög midja och muddar.

 

Dessa byxor har otroligt skönt material och väldigt varma. Det blir perfekt till kyligare dagar som vi snart har framför oss. Byxorna har lös passform och en manschettstil. Finns i flera olika färger och jag matchar gärna byxorna med en kabelstickad tröja. På bilden valde jag ett linne eftersom det använder jag oftast hemma. Men jag gillar dessa byxor skarpt och dessa kommer jag att använda mycket framöver. 

Black High Waisted Oversized Cuffed Joggers – Fiona hittar du via länken. 

Nästa plagg är också ett par joggingbyxor fast i en annan modell. 

 

Jag älskar joggingbyxor och kan verkligen inte ha för många av dom. Dessa byxor har en elastisk midja med en dold dragsko. Vilket ger en mer elegant stil. Bruna färger kommer vi att få se mycket av i höst och därför valde jag dessa i brun färg. Annars har dessa byxor lika skönt och mysigt material som dom förgående. Kommer att matcha dessa byxor med överdelar i beiga eller bruna färger. Annars finns självklart byxorna i många andra färger. 

Chocolate Cuffed Joggers – Lizzie hittar du genom länken.

 

Sista plagget är en rutig skjortjacka.

 

Den rutiga skjortjackan är verkligen en perfekt jacka till hösten. Denna i oversizemodell med en mysig passform, metallknappar och fyra fickor. Två stycken bröstfickor och två dolda som man kan stoppa händerna i. Jackan är dock inte varm nog för alltför kyliga dagar. Men kommer att bära den över tjockare tröjor i flera lager. Därför valde jag jackan i en större storlek. Färgerna på rutorna går i gröna och beiga toner och finns även i många andra färger. 

Sage Check Print Oversized Button Up Pocket Shacket – Isabella Hittar du via länken.

Annars så finns det många andra snygga plagg och accessoarer som du hittar hos Femme Luxe. 

9 comments / Add your comment below

  1. Jag har inte ett enda par mjukisbyxor, ingen stickad väst och ingen rutig skjorta XD

    Jag har tyvärr inte råd att handla heller än, kanske på septemberlönen men inte än. Men jag brukar ändå ha typ samma kläder året om i alla fall: klänningar och kjolar och sneakers. Bara andra tights 😉

  2. Så viktigt att påminna sig hela tiden om nuet 🤍så fina plagg, älskar sköna byxor och de bruna var så himla fina 🤍kram och fin onsdag🤍

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan