Vardag

Tillbakablickar från telefonen

Här kommer det några bilder från min telefon.

En kollega på jobbet hade med sig vackra blommor och pyntade så himla fint inför midsommar. Vi blev bjudna på tårta och jag har ätit sushi i veckan som var. 

 

 

Jag har promenerat i vackra miljöer och stannade till för att fotografera.

 

 

Det här är verkligen terapi för själen!

 

 

Varje sommar skapas det flera nya konstverk i Örebro. Här ser ni lite konst i vattnet nära slottet och dessa bilder togs från en bro över vattnet. 

 

Jag älskar Örebro och längtar tills jag kan flytta dit!

 

God morgon finisar!

Hade ni det bra igår på midsommarafton? För mig var det lugna gatan och tog dagen som den kom. Fotograferade en hel del bilder som jag återkommer med här i dagarna. Blåsigt var det igår och lite kyligt i luften. Var sugen på att ta ett dopp i sjön men sparar det till en varmare dag. Ville bara kika in och dela med mig av några bilder och ska nu ta tag i denna nya dag.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Blus / Skärp / Kjol / Skor / Solglasögon / Väska / Cardigan / Klocka