Mode, Outfits, Vardag

Den perfekta skinnkjolen

Plagg i skinn tillsammans med stickat gillar jag.

Fast självklart i skinnimitation för jag undviker gärna äkta skinn och detsamma gäller äkta päls. Har som sagt varit på jakt efter den perfekta skinnkjolen en längre tid och nu har jag äntligen hittat den.

 

 

Ville inte att kjolen skulle vara för kort, inte ha några detaljer, den ska ha hög midja och vara bekväm på. Det blev som sagt väldigt många krav! Den här kjolen ser faktiskt kortare ut på bilderna än i verkligheten men den hade rullat upp en aning. Får ta nya bilder snart igen. Annars uppfyller kjolen alla mina krav och gillar den mycket. Hittade kjolen hos Jebelles.se och tröjan kommer också därifrån.

 

 

Här matchade jag plaggen med ett par lårhöga stövlar och ett halsband med flera kedjor i guld. Här fattas bara min beiga ullkappa och en stickad halsduk på det. 

 

 

Usch jag blir äcklad av att se möglet på balkongräcket. Har inte hunnit ta tag i det ännu men ska inte ta en enda ny bild från balkongen fören möglet är borta. Därför skulle jag aldrig lägga upp dessa bilder på Instagram men här på bloggen fick det duga för den här gången.

Önskar er alla en fin dag och vi ses senare mina gullisar!

 

//PUSS