Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Function of Beauty

Rosa schampo och balsam med min egna design. 

Det är något som jag inte ens visste existerade över huvud taget. Tills jag läste om det på någon annans blogg och blev så inspirerad. Självklart finns dessa produkter i många andra färger men som ni vet vill jag alltid ha allt i rosa färger.

 

 

Nu ska jag berätta lite mer om dessa produkter!

Det är en webbsida vid namn Function of Beauty där man kan skapa och skräddarsy sitt egna schampo och balsam. Väldigt unikt och annorlunda. Genom deras hårquiz väljer man ut sin egna hårtyp, hårstruktur och vilken hårbottenfuktighet man har. Sedan får man välja en valfri färg och en doft och hur starkt den ska dofta. Riktigt kul och på flaskan som är tillverkad av återvunnet plast får man skriva in sitt namn på. Eller något annat namn om man hellre vill det. Det medföljer även klistermärken som man kan klistra på själv.

 

 

Resultatet blir väldigt personligt och samtidigt ger en lyxigare känsla. Det här är inget billigt skit utan det är bra produkter som är väldigt skonsamt för håret och jag märkte skillnad redan efter första tvätten. Alla produkterna är veganska och inte testade på djur. 

 

 

Tycker också att det är bra med dessa pumpar som medföljer till flaskorna. Blir då mycket lättare i duschen då man slipper öppna flaskorna för det är mycket smidigare att pumpa ut innehållet. 

 

 

 

Kolla här hur snyggt det blev med klistermärkena på!

 

 

Function of Starby fick det stå på mina flaskor som är mitt efternamn.

 

 

Det här var som sagt en väldigt rolig grej att göra.

Har nu tillverkat mitt egna personliga schampo och balsam som doftar ljuvligt gott. Älskar den rosa färgen och formulan är anpassad efter just min hårtyp. Flaskorna är även fina att titta på och får ta sin plats i badrummet för synens skull. 

 

//PUSS

 ♥

 

 

 

21 comments / Add your comment below

  1. Men klart det ska vara rosa hallå 😉 hahah
    sv; Jaaaa jag är så glad att ha sovmorgon fast vaknade vid 08.00 iallafall haha så jäkla typiskt 😉 Hoppas att du får en underbar dag fina du. Kram <3

  2. Vilken bra affärsidé och miljövänligt=)) Jag gillar att du kan bara refill och slippa köpa en ny flaska. Egendesignade produkter är jätte smart dessutom att det blir mer personligt// kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan