Inspiration, Vardag

Varm choklad med marshmallows

Igår fick några löv följa med mig hem!

Var ute och promenerade och fick då några nya idéer. Brukar ofta komma på saker när jag är ute och går och den här gången var det bilder med höst tema. Varm choklad med marshmallows, en bok, en pumpa och några färgglada löv. Här får ni se hur bilderna blev!

 

 

God morgon gullisar!

Har ni haft en bra helg? Min har varit jättebra och har inget att klaga på. Igår tog jag en långpromenad och det var så härligt när solen tittade fram. Blir så glad i själen av det och får mera energi. På hemvägen plockade jag några färgglada löv och sedan gick jag till Coop för att köpa chokladdryck och marshmallows. Varm choklad är alltid gott och speciellt efter en ruggig dag.

Annars blev dagen väldigt lugn igår. Sonen var hemma med mig medan dottern hängde med sina kompisar. Kaninerna fick skutta runt medan sonen byggde med lego i vardagsrummet. Kvällen avslutades framför tv:n och då tog jag även tag i bloggen. Idag blir det jobb för min del och när jag kommer hem ska vi storhandla inför veckan.

Önskar er alla en bra start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20