Inspiration, Mode

Be MAD with RILI and rule the world

” Inlägget innehåller annonslänkar ” 

 

Idag tipsar jag er om en ny kollektion!

Kollektionen har redan funnits i några dagar men har inte hunnit skriva om den fören idag. Det är Lisa Anckarman och Ribecka som har skapat en kollektion med Madlady. Tjejerna har tidigare släppt egna kollektioner men den här gången gör dom det tillsammans.

 

 

Vad finns det för plagg?

Kollektionen består av coola t-shirts och hoodies i oversize passform med grymma tryck och detaljer. Det finns även ett par grymma cargobyxor som har flera fickor på sidan med bra förvaring som samtidigt blir en cool detalj. Till byxorna tillkommer det även en avtagbar kedja. 

Här får ni se mina favoriter från deras grymma kollektion!

 

 

 

Bekväma plagg med stil!

Jag personligen älskar att åka till och från jobbet i väldigt bekväma plagg eftersom jag ändå byter om till arbetskläder. Det blir inte många timmar som jag använder mina privata kläder på vardagarna. Men annars väljer jag gärna mjukiskläder men vill samtidigt att plaggen ska ha en coolare stil. Därför gillar jag den här kollektionen väldigt mycket. Synd att flera av mina favoriter redan är slutsålda men hoppas att det kommer flera nya i lager väldigt snart igen. 

Ni hittar dessa snygga plagg genom att klicka här <—

 

Vad tycker ni om kollektionen?

 

//PUSS

 ♥