Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Äntligen sol

Vilket underbart väder vi har haft!

Denna helg har varit helt magisk och det var längesedan solen tittade fram. Iallafall under en helg för vardagarna missar jag alltid solen under arbetstiden. Om jag har tur kanske jag ser solen genom ett fönster och då får jag nästan panik. Vill då bara springa ut för att njuta av solen. Men istället får jag hoppas på att vi någon gång får en solig helg. 

 

 

Känslan att äntligen få se solen går nästan inte att beskriva. I lördags morse när jag såg att himlen var blå, solen var påväg upp och fick känslan av ren magi. 

 

 

Då beter jag mig som om jag aldrig har sett en sol i hela mitt liv.

 

 

Alltid lika efterklok!

Här är bilder från en promenad ute i solen och jag hade nästan glömt bort hur stark solen kan bli. Kunde knappt titta för jag blev helt bländad och hade nästan glömt bort den känslan egentligen känns. Skulle ha haft med mig ett par solglasögon men är liksom alltid lika efterklok. 

 

 

Älskar att vara ute i naturen och allt kändes helt magiskt.

Hoppas verkligen att nästa helg blir lika solig för vi behöver verkligen det. Jag blir extra deprimerad under mörkare tider och är inte heller ensam om det. Men är otroligt tacksam över att solen besökte oss denna helg och har njutit av varje sekund. Hoppas att även ni har fått njuta av solen denna helg?

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

19 comments / Add your comment below

  1. Visst är det underbart när solen skiner ,jag mår så mycket när solen visar sig,så fina bilder och dina skor ser superhärliga ut vad är det för några:) kramar

  2. Så härligt med solsken och så vackert med snö, men jag är glad över att vi saknar snö här. Jag har nämligen skadat mitt knä och jag är livrädd att det blir sämre.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan