Inredning, Inspiration, Samarbeten

Halva priset på snygga posters

” I partnerskap med Desenio ”


Något för mig som älskar trender, design och inredning!

Så långt jag kan minnas har jag väldigt länge gillat posters från Desenio. Har flera stycken som jag brukar variera emellan och dessa små, enkla förändringar gör så himla mycket. Bara någon liten detalj kan förändra ett helt rum och det är det som är roligast med inredning. Små förändringar som inte behöver kosta skjortan.

Har upptäckt något nytt!

Något som jag har upptäckt är att Desenio även har en outlet. Då alltid med 50% rabatt på originalpriset och det är först-till-kvarn och sista-chansen som gäller. Alltså där kan jag hitta just mina favoriter till halva priset och det är hur bra som helst. Slutsålda posters kommer aldrig tillbaka i lager igen och därför får man skynda att fynda och slå till väldigt snabbt.

Här har jag plockat ut några favoriter från deras hemsida som gärna får flytta hem till mig.

Den första högst upp till vänster har jag redan men den är en av mina favoriter. Gillar rosa färger väldigt mycket och hittade även en hel del fina posters med rosa tema. Räven med kaninen längst ner till vänster är så himla söt och även den föll mig i hjärtat.

 

Gillar även inspirationsbilderna och därför visar jag några deras bilder med samma posters.

 

 

Desenio Outlet erbjuder!

Hos Desenio Outlet hittar du ett brett sortiment av billiga posters för alla smaker och stilar. Du hittar allt möjligt som fotokonst, texttavlor, barntavlor, naturmotiv, svartvita och konstmotiv. Storlekarna ligger på mellan 13X18 upp till 70X100. Perfekt om man vill skapa en personlig tavelvägg för det är verkligen snyggt. Annars är målet hos Desenio Outlet att alltid erbjuda moderna och snygga posters till väldigt bra priser och självklart i bra kvalitet. Även otroligt snabba leveranser på 1-3 arbetsdagar. 

Det här är också ett perfekt julklappstips för den som gillar inredning. Finns så fina ramar i både guld, silver, svart eller vitt beroende på vad man gillar mest. Jag personligen blandar gärna flera ramar i olika storlekar som förvaras på en tavelvägg.

Men om du vill förnya ditt hem med några nya detaljer ska du absolut kika in hos Desenio. Skynda att fynda innan dina favoriter tar slut!

 

” I partnerskap med Desenio”

//PUSS