Inredning, Inspiration, Samarbeten, Tips

Care of Posters – ett av Sveriges största utbud av posters

Nytt år med nya projekt

 

Som ni förmodligen redan har märkt så är jag otroligt taggad på att göra några mindre förändringar i mitt hem. Har så många nya idéer hela tiden och ännu fler blir det hela tiden. Tror inte att jag gjorde så mycket förra året men nu är dags igen. Nytt år med nya projekt och nu kör vi!

Har nyligen gjort om lite i köket och är inte riktigt klar där. Samtidigt vill jag fixa något nytt i hallen eftersom det känns så färglöst och trist där. Hallen är ändå det första man ser när man kommer in genom ytterdörren. Då räcker det med någon liten detalj som kan göra en större skillnad.

 

 

Två nya posters

 

Har nu fått äran att välja ut några posters från webbutiken CareofPosters.se och fastnade genast för två stycken abstrakta motiv. Den ena “View From The Balcony Poster” är till hallen och den andra “Minimalist kMaze Poster” är till vardagsrummet. Men ska även testa att ha dom bredvid varandra eftersom det blir alltid lättre när man ser dom i verkligheten tillsammans.

Jag personligen är annars inte så mycket för röda färger i hemmet. Men motivet med röda detaljen gillar jag verkligen eftersom den sticker ut. För ett år sedan hade jag aldrig valt något liknande men nu vill jag testa på något helt nytt. Så nu hänger den i min hall och gillar det jag ser.

 

 

Nu kanske ni undrar vad CareofPosters.se är för någon webbutik? Jo där säljs det högklassiga posters med cirka 90 000 olika motiv. Det är alltså hur mycket som helst inom flera olika kategorier. Alla deras posters trycks i Sverige på ett 200 grams matt premiumpapper med hög kvalité. Alla posters finns i fyra olika storlekar.

 

Den här postern passade verkligen bra i mitt vardagsrum och är så himla nöjd.

 

Att inreda med posters är riktigt kul och det finns så mycket att välja emellan. Jag föredrar abstrakt men gillar också vackra landskap, illusioner, konst och naturbilder. Genom åren har jag också samlat på mig en hel del ramar i olika storlekar. Så därför blir det enkelt att byta ut posters när jag känner för det. Antingen ställer jag tavlor på en möbel lutad mot väggen, eller hänger direkt på väggen. Tavelväggar är väldigt snyggt och det kan man skapa på många olika sätt.

 

Rabattkoden som ger dig 30% rabatt

 

Har en rabattkod till er som ger 30% rabatt på ett helt köp hos CareofPosters.se. Ange rabattkod: starby23 i kassan så dras rabatten automatiskt. Erbjudandet gäller januari ut. Perfekt till er som också vill göra någon mindre förändring i era hem inför våren. Eller att ge bort som present till någon du gillar.

 

//PUSS