Inredning, Inspiration, Samarbeten

Förnya ditt hem med posters och tavlor

” I samarbete med Canvas.se “

Det här med att förnya ett hem!

Är något som inte direkt behöver kosta skjortan eller vara alltför komplicerat. Oftast räcker det med att byta ut några få detaljer i hemmet då det kan göra en stor skillnad i helheten. Som exempel det här med tavlor eller posters!

Det är detaljer som kan ge en stor skillnad och i mitt hem använder jag mycket av det. Något som ni har sett en hel del här på bloggen. Speciellt i vardagsrummet där jag har en lång vägghylla ovanför soffan och där placerar ut flera ramar i olika storlekar. I bilden nedanför ser ni hur det ser ut hos mig just nu.

 

 

Har haft dessa posters under en längre tid men är sugen på att byta ut dom. Har hittat en grym butik online vid namn Canvas.se som har öppnat mitt intresse. Hittade en hel del inspiration och har plockat ut några inspirationsbilder från deras hemsida. Här nedanför får ni se tre utvalda som slog mig direkt i smaken. 

 

 

Om Canvasbutik.se

Där hittar du ett brett sortiment av posters, canvastavlor, oljemålningar, tavlor och ramar till väldigt bra priser. Finns även ljuddämpande tavlor och fototapeter som jag blev nyfiken på att spana in. Allt hittar du i olika kategorier som djurmotiv, fashion posters, fotokonst, blommor, porträtt och mycket mer. Finns allt möjligt för alla smaker och stilar. Dom lovar alltid snabba leveranser och bra service till alla kunder. Dessutom får vi även inte missa att det finns barntavlor och abstrakta tavlor. Samt att du har möjlighet att enkelt ladda upp och skapa en helt egen tavla. Perfekt att ge bort som present eller varför inte en julklapp? Känns som en väldigt bra butik och har som sagt redan hittat många nya favoriter därifrån. 

 

 

Tavelväggar

Jag personligen har alltid tyckt om tavelväggar. Har sett det hos många andra hur fint det blir. Men har ännu inte kommit på hur jag egentligen vill ha det. Hittade en hel del inspiration hos Canvasbutik och det har gett mig en hel del nya idéer. Dessa vackra inspirationsbilder får ni inte missa!

 

 

” I samarbete med Canvas.se ”

Därför tycker jag att ni ska kika in på deras grymma hemsida för ni kommer garanterat inte bli besvikna!

 

//PUSS