Inspiration, Skönhet

Fyra skönhetsprodukter jag inte kan vara utan

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Mina fyra skönhetsprodukter som jag är beroende av just nu.

Skönhetsprodukter går alltid åt och när dom tar slut testar jag gärna nya. Men vissa produkter är som gjorda för mig och då köper jag gärna samma igen. Nu ska jag visa er mina fyra skönhetsprodukter som är här för att stanna. 

 

En hårolja från Lanza

Som ger mitt hår en silkeslen känsla med mycket glans. Efter varje hårtvätt gnuggar jag in en liten mängd olja i fuktigt hår. Formulan är väldigt dryg och därför behövs ingen stor mängd. Märker stor skillnad när jag inte använder oljan för då blir mitt hår både torrt och fluffigt.

Du hittar håroljan genom att klicka här <—

 

Ansiktsprodukter från The Ordinary

Det är flera olika typer av serum för hela ansiktet som jag använder varje morgon och kväll. Har märkt en väldigt stor skillnad då min hy är slätare, lenare, har inga finnar och en jämnare hudton. Kommer fortsätta att köpa dessa produkter och är så glad att jag upptäckte dom.

Du hittar produkterna genom att klicka här <—

 

Läppstift från Maybelline New York Superstay Matte

Har äntligen hittat ett läppstift som sitter som berget. Trodde aldrig att jag skulle bli så imponerad och nu har jag den i fyra olika färger. Det är ett krämigt läppstift med högkoncentrerade pigment för intensiv färg som håller upp till sexton timmar. Formulan är mjuk och krämig, ger en matt finish i ett enda drag.

Du hittar läppstiftet genom att klicka här <—

 

 

Parfym från Rebecca Stella I Do EdP

Jag har väldigt svårt för att hitta en doft som passar mig. Eftersom dofterna blir helt annorlunda på mig när den har sjunkit in i huden. Hörde talas om en ny parfym från Rebecca Stella och då gav jag den genast en chans. Vilken tur för den doften passar mig utmärkt. Det är en romantisk doft av lavendel, jasmin och ros som blandas med exotisk mandarin och vanilj. Doften är helt magisk och detsamma gäller den diamantformade flaskan som symboliserar styrka, glamour och femininitet.

Du hittar parfymen genom att klicka här <—

Det var lite kort om mina fyra favorit produkter som jag inte kan vara utan. Genom länkarna kommer ni direkt till vardera produkt där du kan både läsa mer om dom och klicka hem.

//PUSS