Inspiration, Skönhet

Nya skönhetsprodukter

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Två nya skönhetsprodukter.

Jag behövde ett nytt puder men blev istället väldigt nyfiken på en foundation från The Ordinary. Har visat för er tidigare att jag använder flera olika serum från The Ordinary som jag är väldigt nöjd med. Därför slog tanken att denna foundation borde inte göra mig besviken. Det fick även bli ett nytt puder från Rimmel som ska hålla huden matt. Perfekt att ha ovanför foundation eller bara som den är. Därför blev jag väldigt nyfiken på den också. Nu ska jag berätta lite mer om dessa produkter. 

 

 

The Ordinary Coverage Foundation

En foundation som ger full täckning utan att kännas tung. Formulan är en lätt kräm utan någon oljig känsla. Dessa foundations innehåller mer pigment än deras serum och ger en rik, mättad effekt. Ger ett naturlig utseende ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre. Ger ett halvmatt resultat och finns i hela 21 nyanser.

Du hittar denna foundation genom att klicka här <—

 

 

Rimmel London Stay Matte Long Lasting Pressed Powder

Ett ljuvligt puder som är pressat och silkeslent. Tack vare innehållet av naturliga mineraler hjälper den till att hålla hyn matt upp till 5 timmar. Reducerar synbarheten av porer och ger hyn en fräsch och matt finish.

Du hittar detta puder genom att klicka här <—

 

 

Mina recensioner!

Jag personligen är mycket nöjd med dessa två produkter. Ville inte ha en foundation som täcker allt för mycket och den här täckte precis lagom. Väldigt dryg är den också då det behövs endast en liten klick för hela ansiktet. Pudret ger också en lagom täckning utan att kännas för mäktig. Känns som att båda produkterna är som gjorda för varandra då resultatet blir väldigt jämnt och fint. Därför rekommenderar jag dessa två produkter till er som är på jakt efter något liknade.

 

//PUSS

 ♥