Allmänt, Inspiration, Samarbeten

Adventskalender för stora som små

” I samarbete med Advent.se 

En mysig tradition!

Julen närmar sig med stormsteg och det innebär att första advent närmar sig ännu mera. Något som jag i år ska ta tag i mycket tidigare än vad jag annars brukar göra. Det är att köpa adventskalendrar till mina barn. Har erfarenhet att allt blir slutsålt väldigt snabbt och då får vi lösa det på något annat sätt. Det handlar om kalendrar som mina barn önskar sig. Adventskalendrar till barnen är liksom en tradition som bara måste finnas på plats när det är dags för att öppna första luckan. Julen är ändå en högtid som ska bli så mysig som möjligt och jag vill inte se mina barn utan en adventskalender den första advent. Det skulle svida i mitt hjärta om barnen skulle bli ledsna för den sakens skull.

Idag finns det otroligt många olika varianter!

Annars finns det otroligt många olika varianter att välja emellan. Som roliga, lekfulla och väldigt spännande adventskalendrar. Något som är riktigt kul. Det är inte som när jag var liten då det bara fanns enkla chokladkalendrar eller tuggummi som innehåll att välja emellan. Idag hittar man allt möjligt med leksaker som Lego, Minions, My Little Pony, Star Wars, Playmobil, Frozen och mycket mer. Personligen tycker jag att det är mycket roligare med leksaker istället för godis. För det blir verkligen en ny liten överraskning varje dag i 24 dagar och det håller mina barn med mig om. Men givetvis finns det godis av alla möjliga sorter om man hellre vill ha det. Vill du också hitta mer inspiration och tips inom temat adventskalender barn så finns det på ett och samma ställe i olika kategorier på nätet. Valmöjligheterna är som sagt stora som gör det mycket enklare att välja ut några passande adventskalendrar till sina barn.

 

Även för vuxna!

Många av mina kollegor på jobbet brukar köpa adventskalendrar även till sig själva. Inget som jag har prioriterat till mig själv men visst vore det roligt att ha en helt egen. Har sett mycket reklam på otroligt fina och vissa ser riktigt lyxiga ut. För vuxna finns det också ett brett utbud att välja emellan inom flera olika teman. Populärast är innehåll med smink, te, hudvårdsprodukter, lyxig choklad, lakrits och mycket mer. Jag har ingen aning om vad jag skulle vilja ha men visst skulle det vara roligt med en liten överraskning varje dag mellan den 1-24 december.
Att tillsammans med barnen kunna räkna ner de 24 dagarna fram till jul med lika många luckor. Det ger en mysigare julkänsla som då byggs upp för varje dag som går. Ju mer vi närmar oss julafton desto fler luckor har vi redan öppnat. Håller ni inte med mig?
Alltså snart och väldigt snart ska jag gå ut på jakt efter adventskalendrar till mina barn. Måste först ta reda på vad dom önskar sig. Hittar jag även något till mig själv så kanske jag slår till. Genom adventskalendern får man mycket tips och inspiration där allt finns på ett och samma ställe. Det är som sagt inget krav men ändå lockande på något sätt.
Brukar ni köpa till er själva eller till era barn om ni har det?
” I samarbete med Advent.se “
//PUSS
 ♥