Årets blossa

Årets blossa har jag köpt hem två gånger av en anledning!

Det var på grund av dom fina flaskorna som föll mig i smaken. Men däremot har inte innehållet varit direkt gott. År 2015 var flaskan vit med blåa detaljer och år 2016 var den grön med detaljer i guld. Men åren därefter har inte varit lika snygga och därför har jag inte köpt hem årets blossa sedan dess. 

 

 

Årets blossa år 2019!

I år ska jag däremot köpa hem en flaska för jag gillar den rosa färgen som passar till min inredning. Inspirationen kommer ifrån Hawaii och smaken baseras på sötma från passionsfrukt som förenas med hibiskusblommans fruktiga syra och bryts av med subtila toner av kokos och kaffe. Vet inte om det kommer att smaka så gott men annars har jag då en ny fin flaska. Årets blossa Aloha kommer ut den 11 september. 

 

 

Brukar ni köpa hem årets blossa?

 

//PUSS

 ♥

11 comments / Add your comment below

  1. Så rolig du är vännen som köper glöggen för flaskans skull och inte för innehållet ? Jag brukar inte köpa årets Blossa, men har smakat några av de olika årgångarna genom åren. Håller dock med dig om att flaskorna är fina! Hoppas du får en underbar fortsättning på veckan finaste du! Kramar ???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.