Personlig, Vardag

Dåliga vanor

Under vardagarna blir kvällarna olika beroende på vilken årstid det är!

Kom att tänka på det här om dagen eftersom det var faktiskt nyss sommar. Under ljusare tider har jag mera energi och får mer saker gjort på ett helt annat sätt. Jag kommer hem från jobbet strax efter klockan 17 är jag oftast väldigt trött. Brukar oftast tvinga på mig ett träningspass för känslan efteråt är helt underbar. Men nu har jag kommit i en dålig svacka då jag bara vill slänga mig ner i soffan och bara mysa.

Här får ni se några kvällsbilder från mina senaste lata kvällar. 

 

 

Snabblagad mat och kanin-mys i soffan.

 

 

En massa levande ljus samtidigt som jag bloggar, läser andras bloggar, kanske äter någon chokladbit och tittar på youtube. 

 

Den osociala kaninen Sessi gömmer sig i huset på övervåningen medan den sociala Jojo håller sig på undervåningen och kikar ut.

Har en svacka!

Okej mina kvällsrutiner är inte direkt hälsosamma längre känns det som och måste ta tag i det. Men är sjukt trött och känner ingen träningsmotivation för fem öre. Ska tillåta mig själv att ha det såhär den här veckan ut och får hoppas på att energin kommer tillbaka om några dagar. Vi alla individer kan ändå inte vara på topp alla dagar hela året. Men så fort jag är på banan igen ska jag skriva ett blogginlägg om hur jag lyckades komma ur mina dåliga vanor.

Men avslutar inlägget med att önska er alla en härlig dag och vi ses lite senare mina finaste!

 

//PUSS