Inredning, Vardag

Höstfint i köket

Har varit igång i köket igen!

På väldigt kort tid har jag redan gjort det i två omgångar. Kan aldrig bestämma mig om hur det ska se ut samtidigt som det är roligt att experimentera med inredning. Den här gången handlar det om köksbordet där jag har bytt ut några somriga inredningsdetaljer till andra i höstfärger.

 

 

Färgerna blev orange och mörkblått då jag gillar den kombinationen. Som ni ser i dom första bilderna här ovanför finns det mer orangea färger och den andra här under har nästan bara blåa färger.

 

 

Mina nya planer!

Funderar på att behålla alla prylar som finns med på första bilderna och byta ut till dom blåa tabletterna. Vad tycker ni om den idén? Ska testa på det i helgen och får visa er bilder på resultatet.

Inför helgen!

I helgen ska jag annars inte åka bort någonstans utan blir bara hemma. Känns riktigt skönt för kroppen behöver vila ut ordentligt känner jag. Om det blir soligt väder ska jag ta mig en tur ut i naturen för lite fotografering. Det är så vackert nu med alla färglada höstlöven men allt försvinner tyvärr alltid så snabbt. Ska även pyssla lite i hemmet men annars ska jag mestadels bara ta det lugnt.

Jag måste bara tipsa er om en sak innan vi avslutar!

Något som jag aldrig har testat på så är det adventskalendrar som innehåller fina produkter. Som liten fanns det bara chokladkalendrar men idag finns det även en hel del för vuxna. I år funderar jag på att skaffa mig en egen adventskalender! Mina barn får alltid sina egna men i år skulle jag också vilja ha en. Här i kollaget hittar ni några fina förslag för idag är det många som unnar sig med egna adventskalendrar.

 

This post contains adlinks from Adviral

1. MARIA ÅKERBERG / 2. RITUALS / 3. NYX / 4. BATH & BODY / 5. MAYBELLINE / 6. CIATÉ / 7. LYKO

Önskar er alla en härlig torsdag och vi ses senare mina finaste!

//PUSS

 ♥