Inredning, Personlig, Psykisk ohälsa

Bort med negativa tankar

Istället fram med det positiva!

Skrev för ett par dagar sedan angående min psykiska ohälsa. Måste börja med att säga tusen tack till alla era fina kommentarer. Det värmer i hjärtat!

 

 

Redan dagen efter vände mitt mående mot det negativa.

Fick känslan av att jag är trött på mitt liv. Nä nu lät det lite väl allvarligt men jag menar inom min arbetssituation med pendlandet. Det tar så mycket av min tid då två timmar kastas bort varje dag på att åka buss. Vill egentligen bo närmare mitt jobb men ska vänta tills barnen börjar gymnasiet. Skulle kännas egoistiskt av mig om barnen istället ska tvingas pendla till skolan och därför väntar jag.

Nu kanske många undrar varför jag inte söker jobb i närheten av mitt boende?

Jo för jag vill inte bo där. Det är inget fel på min lägenhet utan det är själva samhället. Har aldrig känt mig hemma där och därför är det skönt att komma bort därifrån när jag jobbar. Därför har jag stått ut med pendlandet men hamnade bara i en negativ cirkel helt utan anledning.

Idag känns det mycket bättre eftersom jag tog tag mina negativa tankar på en gång. Visst är det bra att acceptera även sämre dagar för det är ändå mänskligt. Men dessa negativa tankar får inte ta över all energi för då blir det svårare att komma ur det.

 

 

Nu återgår vi till mina detaljer i hemmet.

Har bytt ut mer prylar i hemmet för att få en mer mysig höstkänsla. I köket blev det orange, mörkblått och gröna växter. Har aldrig tidigare vågat mig på orangea färger i hemmet men nu provade jag på med några få detaljer. Bordstabletter och ljuslyktor då. Tröttnar jag finns det mörkblåa bordstabletter att byta ut till. Hade innan ljusrosa detaljer som kommer tillbaka till våren. 

 

 

På vardagsrumsbordet har ljuslyktorna förökat sig sedan sist. Tycker att det är så mysigt med många ljus om kvällarna och måste ladda på med mera värmeljus. Gjorde slut på dom förra helgen.

 

 

Jag gör som sagt det bästa av situationen med att se till att det blir trivsamt inne i hemmet. För då blir jag gladare i själen. 

Idag efter jobbet åker jag bort till en vän och kommer åter hem imorgon kväll. Ska bli väldigt skönt att bara komma iväg och då blir det genast roligare att få komma hem igen. För då har jag samlat på mig en massa ny energi som behövs laddas upp. 

 

  

 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

♥