Inspiration, Skönhet

Ögonskuggor i starka färger

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Jag med mina ögonskuggor!

Den här säsongen har jag blivit helt besatt av ögonskuggor. Älskar att variera med olika färger och att experimentera. Under sommaren använder jag mer naturligt som beige och brunt. Till hösten känns det fräscht med lite färg nu när hyn är så blek. Här får ni se en läcker palett från NYX med flera olika härliga färger.

 

 

Färgerna som jag har testat!

Vi börjar med den ljusaste färgen som ni ser på övre raden till vänster. Den lägger jag då allra först som bas över hela ögonlocket. Använder därefter den mörkgula färgen som finns på palettens övre rad. Den färgen appliceras på halva ögonlocken. Avslutat sedan med färgen i brons/orange längst ner på vänster sida då färgen appliceras på ögongloben och lite extra längst ut. Lite svårt att förklara men ska visa bilder i ett annat inlägg. 

 

 

Ni hittar denna grymma palett genom att klicka här <—

 

//PUSS

♥