Inredning, Inspiration

Vackra vaser med torkade blommor

 ” Inlägget innehåller annonslänkar “

Att pynta med torkade blommor!

Jag har blivit helt besatt av torkade blommor och tycker det är så snyggt till inredningen. För ett tag sedan skaffade jag mig hem några buketter som förvaras i olika vaser. Har visat bilder för er tidigare och här får ni se en repris.

 

 

Såg att Cervera har flera fina varianter och har dessutom rea på vissa av dom. Hade jag inte redan haft mina så skulle jag garanterat köpa deras. Tycker att det är så fint att blanda flera nyanser av beige och brunt tillsammans och här ser ni några exempel. Såg att den första buketten är rosa men finns även i brunt och andra färger. 

 

Länk // Länk // Länk // Länk

 

Inspirationsbilderna med deras vaser får mig att vilja inreda ännu mera i hemmet eller bara göra några förändringar. Kolla in bilderna från Cerveras hemsida här nedanför!

 

 

Här har jag plockat ut fyra vaser från Cerveras sortiment som jag gillar extra mycket.

 

Länk // Länk // Länk // Länk

 

Tycker som sagt om att matcha vitt med olika nyanser av beige och brunt. Dessa vaser kommer ifrån märket Cooee och finns i flera olika storlekar och färger. Jag hade inte haft något emot om dessa fyra vaser flyttade hem till mig. 

 

//PUSS