Inredning, Inspiration, Personlig

Mio – Vardagsrums inspiration

Vardagsrums inspiration från Mio

 

I lördags besökte jag butiken Mio eftersom jag hade en värdecheck på 300 kronor. Men innan shoppingen gick jag runt i butiken och fotograferade allt jag fastnade för. Det blev en hel del bilder och därför får jag dela upp inlägget i två delar. I första delen blir det vardagsrums inspiration och i nästa kök. Då kör vi med vardagsrummen!

 

 

 

 

Mio har verkligen en smart idé med att markera med många skyltar så att man inte kan lägga upp bilderna på Instagram. Men det här såg mysigt ut och jag fångade blicken mot den blåa ljuslyktan som tog uppmärksamhet i inredningen.

 

 

 

 

Här fastande jag för alla dessa hyllor som finns. Efter smak och stil kan man inreda sitt vardagsrum med många olika varianter av vägghyllor.

 

 

 

 

Det här är så enkelt och snyggt. Denna ljuslykta med fläckar är en stor favorit och den lyfter verkligen hela inredningen.

 

 

 

 

Älskar vardagsrumsbordet och dessa ljusstakar som jag redan äger. Mattan ser hur mysig ut som helst och skulle gärna vilja byta ut min nuvarande.

 

 

 

 

Detaljerna gör mycket och herregud så snyggt är det här! Jag älskar möbeln bakom soffan och alla dessa detaljer som skapar blickfångar. Snälla flytta hem det här till mig nu!

 

 

 

 

Ännu en närbild på denna vackra detalj.

 

 

 

 

Jag avskyr skinnsoffor men allt det andra runt omkring är så vackert. Som vasen med konstväxterna i, skåpet, avlastningsbordet, spegeln, lampan och alla detaljer. Men snälla så himla snyggt.

 

 

 

 

Alltså snälla hur mysigt är inte det här? Jag hade lätt tillbringat mina helger i denna underbara hörna i soffan med alla dessa fina detaljer.

 

 

 

 

Här är någon som har tänkt till med dessa gröna detaljer. Jag hoppas att personen som har stylat det här har fått många komplimanger. Möbler i trä med dessa gröna detaljer på rätta platser gav en ögongodis. Nu vill jag inreda om mitt hem.

 

 

 

 

Alltså dessa underbara soffor som Mio har och alla snygga vardagsrumsbord. Jag vill typ bo i deras butik.

 

 

 

 

Mio gör mig aldrig besviken och vilken dröm det hade varit att jobba med att styla butiken med allt dom har.

 

 

 

Sist men inte minst så blev jag så kär i detta! Taklampan, möblerna, mattan och detaljerna som lyfter hela inredningen. Så himla snyggt och jag hade lätt haft det här i mitt hem om bostaden hade varit större.

 

Hoppas att ni tyckte det här var kul? Har bilder även från mina köksfavoriter och mina köp från detta besök. Något som ni får se väldigt snart!

 

 

//PUSS