Inredning, Vardag

Göra det bästa med inredningsdetaljer

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Får göra det bästa av situationen.

Väntar som sagt fortfarande på att väggarna i vardagsrummet ska tapetseras om. Som ni ser är tapeterna gula och passar verkligen inte till min stil till inredning. Men just nu ser det ut såhär.

 

 

I vardagsrummet blandar jag vitt och ljusgrått med detaljer i beige. Innan var plädarna och kuddfodralen rosa men nu har dom bytts ut till beiga färger. 

 

 

Älskar den här spegeln som jag kan ställa vart jag vill och är verkligen en snygg inredningsdetalj. Det är en rund spegel med svart stativ.

Ni hittar den genom att klicka här <—

 

 

Tills vidare

Mina tavlor får stå tills vidare på tv-bänken och andra möbler. Har inte bestämt mig för hur jag vill ha det på väggarna när tapetseringen är färdig. Något som kan vara en fördel med väntandet. Måste tillägga att jag har satt upp gardiner på takskenor i vardagsrummet men dessa bilder togs strax innan. Ska snart ta nya bilder igen och förmodligen blir det av i helgen som kommer.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS