Inredning, Vardag

Vardagsrummets hjärta

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Älskar min nya bricka!

För ett tag sedan visade jag för er några favoriter från Jotex och då bland annat en bricka i guld. Kunde inte låta bli att klicka hem den och nu är den äntligen min. Här får ni se den!

 

 

Har sett brickan hos många influensers på senaste tiden och tycker att den ser så lyxig ut. Detsamma med dom gråa, mönstrade plädarna med matchande kuddfodralen som ni ser i bakgrunden på soffan. 

 

 

Som ni ser så har brickan en spegel i botten och är väldigt stor. Tycker att den gör ett stort lyft i vardagsrummet och en lyxigare känsla. Vardagsrummets lilla hjärta! Den går även utmärkt att hänga på väggen om man vill ha den som en spegel. 

 

 

För er som undrar varför min soffa är så djup?

Min divansoffa är en bäddsoffa som jag även sover i. Istället för att ställa en stor madrass på 140 cm mot väggen om dagarna får soffan istället vara lite djupare. Bäddar på med överkast, plädar och kuddar. Blir faktiskt mysigare att sitta i den och gillar att ha en soffa som man även kan ligga på om kvällarna. Det tycker barnen också och där har vi ofta våra myskvällar. 

 

 

Har en till nykomling att visa er som står i köket men tar det i ett annat inlägg. Eftersom det redan har blivit så många bilder och det blir för mycket med lika många till. 

 

 

Ni hittar denna snygga bricka genom att klicka här <— och plädarna med kuddfodralen genom att klicka här <—

 

//PUSS