Inredning, Inspiration

Tre favoriter från Jotex

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Dessa godbitar får gärna flytta hem till mig!

Det var längesedan jag spanade in sortimentet hos Jotex. Älskar deras sortiment och brukar shoppa därifrån då och då. Efter att ha spanat in på hemsidan har jag nu hittat tre favoriter som gärna får flytta hem till mig. Nu ska jag berätta lite mer om mina favoriter från Jotex. 

 

Först ut en stor bricka i guld med en spegel i botten och finns även i silver. Antingen hänger jag den på väggen eller så får den ligga på ett bord i vardagsrummet. Ni hittar brickan genom att klicka här <—

 

En hög vas i en läcker form som finns i svart och vit färg. Jag skulle gärna vilja ha den vita i mitt vardagsrum. Ni hittar vasen genom att klicka här <—

 

Ett set som består av en pläd och ett kuddfodral med grafisk mönster. Finns i flera olika färger men jag fastade för den grå/beiga. Ni hittar detta set genom att klicka här <—

 

Erbjudanden!

Det brukar ofta dyka upp rabattkoder från Jotex och väntar på något bra erbjudande. Såg ett erbjudande där man får betala för 2 vid köp av 3 kuddfodral. Då ingår även set. Skulle jag utnyttja detta erbjudande blir det tre plädar och tre kuddfodral och det är perfekt inför hösten. Ska fundera lite till men det lutar åt att det blir en beställning i slutändan. 

 

//PUSS