Inredning, Personlig

Min önskelista

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Nu är det inte långt kvar tills jag fyller år.

Fyller som sagt år 25/10 och brukar inte fira min födelsedag. Men man kan ju alltid drömma om det och även önska sig saker. Inte för att jag förväntar mig något men nu när jag nyligen har flyttat är det inredning som gäller. Tyvärr är det lite dyrare saker som jag önskar mig till mitt hem och det ska jag berätta mer om för er.

Först ut är det porslin till köket!

 

Tallrikar och muggar

Jag har alltid velat ha tallrikar och muggar från märket Mateus Bubbles. Antingen i ljusgrå färg eller i beige. I denna serie finns det mycket att välja emellan och jag önskar mig mest några stora tallrikar, djupa tallrikar, muggar och ett serveringsfat. Ja ni ser på bilderna ovanför vilka modeller jag menar. Finns här <—

 

Till hallen!

 

En stor spegel från Nordal Spirit.

Det är en dekorativ, elegant och maffig spegel från danska Nordal som har en vacker svart järnram. Tycker att denna spegel från Nordal Spirit är helt underbar och skulle gärna vilja ha den i min nya hall. Där skulle den stå perfekt och ramen gör hela spegeln till en extra snygg inredningsdetalj. Den skulle alltså lyfta upp hela hallen. 

 

Till vardagsrummet!

 

Ett avlångt soffbord.

Jag är så sjukt trött på mitt slitna, runda soffbord. Det var ju den som mördade min tå när den bröts. En riktig tåmördare med andra ond! Nä inte bara för det men tycker att det skulle passa bättre med ett avlångt soffbord i vardagsrummet. Det skulle bli mycket snyggare. Vill då ha ett svart med vit marmor på bordskivan.

Har hittat några snygga exempel som dom två på första bilden. Funderade först på en enkel avlång men sedan hittade jag en med en liten gömma under ena hörnet. Där man kan förvara fjärrkontrollerna. Men sedan hittade jag en tvådelad som ser ut att vara ännu smartare. Då kan man både gömma fjärrkontrollerna och även flytta ena bordet vid behov. Hittade den hos Ellos och detta bord får mer än gärna flytta in till mitt vardagsrum. Finns här <—

 

Ja det var då mina önskar och hoppas verkligen i framtiden att dessa skönheter får flytta in i mitt hem.

 

//PUSS