Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det här med födelsedagar

Idag fyller jag år

Men det är inget som jag egentligen bryr mig om längre. Okej om jag fyller en jämn siffra så är det en annan sak men inte annars. Sådär har det pågått för mig i så många år tillbaka jag kan minnas. Vet att det finns många som är helt tvärtom. Att man ändå bara fyller år en gång om året och då ska det firas. Därför känner jag mer för andra som fyller år än mig själv.

 

 

Fick en sådan ångest

Min barndomskompis som jag har känt sedan blöjorna fyller år fyra dagar innan mig. “Våra mammor blev kompisar på BB”. Därför känns hon som en syster för mig. Har tänkt på henne hela veckan och visste att hon fyllde år i fredags. Men glömde totalt bort det den dagen! Kom på det i söndags två dagar senare och fick en sådan ångest. Grattade självklart henne då i efterskott men fick ändå dåligt samvete. Att komma ihåg hennes födelsedag är lika viktig som att komma ihåg min mamma, syster, mina barn och andra nära och kära.

 

 

Jag är väldigt sällan aktiv på facebook. Men när jag väl är där inne och ser notiser av kommande födelsedagar så är jag noggrann med att gratulera. Detsamma på jobbet när jag får reda på om någon kollega fyller år. Om någon skulle glömma bort min födelsedag så skulle jag faktiskt inte ta åt mig. Eftersom jag inte ser min födelsedag som en stor grej. Men självklart blir man glad när någon säger grattis.

Idag på jobbet ryktades det snabbt att jag fyller år så där har jag blivit grattad. Några sjöng till och med för mig på lunchen och då blev jag generad. Haha så gulliga kollegor jag har. Har också fått meddelanden av nära och kära. Annars så ska jag inte direkt fira min födelsedag ikväll utan det blir mer som en helt vanlig vardag kväll. Något som jag ändå uppskattar. 

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

  1. Men stort grattis säger jag till dig fina du, När jag fyllde 50 så kändes det sååå konstigt eftersom så många andra har jättefest då men nu var det pandemi och det blev som det blev så där kunde jag känna att det är ingen jättegrej för mig längre heller men älskar att gratta andra o fixa när barnen fyller,Jag skickar cyberballonger och skumpa till dig 🙂 kram

  2. Grattis! Jag har tagit bort min födelsedag från Facebook och lite tappat intresset för det, jag firade varken 30 eller 31 så vet inte varför 32 skulle vara någon skillnad – har ändå valt att ”stanna” i att bara säga att jag är 30+ från och med nu, åtminstone tills jag får barn 😅 om jag har turen att få några barn 😊

    Svar: Tack så mycket för omtanken 😊 positiv på snabbtestet, har inte fått svar på det riktiga än så håller fortfarande tummarna för att det ska vara något annat jox som testet fångat upp! Kram!

  3. Stort grattis på födelsedagen !
    Jag fyller år samma dag som min dotter så det brukar vara så att hon blir mest firad för jag vill inte bli det 🙂
    Kram <3

  4. Känner lika som du, firar inte så jättemycket längre. När jag fyller jämnt nästa gång kommer jag nog fly fältet. En liten resa kanske :). Stort grattis i efterskott till dig <3. Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan