Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Travel2 – Konferens- och företagsresor utomlands

Resa utomlands med kollegorna

För några dagar sedan tipsade jag om ett slott som bland annat erbjuder weekendpaket för konferens- och företagsresor. Som då ligger i Sverige. Men den här gången tipsar jag om något liknande för dom som hellre vill resa utomlands. Tänk tanken att ha en sådan weekend med kollegorna i Budapest, Berlin, Riga eller Barcelona. Det hade varit helt underbart med en sådan miljöombyte. Städerna jag nämnde är bara ett fåtal av allt som går att erbjuda. Något som jag ska berätta lite närmare om. 

 

 

Under denna pandemi har det varit väldigt svårt att resa till andra länder. Något som jag tyvärr tror fortsätter ett tag till. Men någon gång i framtiden borde det vända och då vill förmodligen många arbetsplatser ha sina konferenser eller klinikdagar utomlands.

 

Vilka underbara bilder från olika städer som jag har plockat ihop från Travel2.

 

Om Travel2

På Travel2 skapas det unika resor för just företag och organisationer. Något som är ett jättebra tips för alla företag som vill planera konferensresor, företagsresor eller kickoff. Självklart vill man åka iväg på något minnesvärt och unikt som får ens drömmar att bli till verklighet. Med hjälp av deras leverantörer så skräddarsyr ni resan tillsammans. Då till bästa möjliga pris. 

Såhär går det till:

Du berättar för dom om vad ni önskar att få ut av resan. Genom det tar dom fram sina idéer och förslag. När ni är överens så bokas konferenslokaler, evenemang, workshop, utbildning, events och restauranger. Dom arrangerar aktiviteter, studiebesök och sightseeing. Samtidigt bjuds det ofta på en eller flera överraskningar på det.

Det som igår i resan är:

– Transport med tåg/buss/flyg. – Boende på bra utvalt hotell. – Travel2Buddie – som är ett reseverktyg med all information i mobilen. – Transport till och från flygplatsen. – Frukost alla dagar. – Flygskatter.

Om du är intresserad av mera information om deras erbjudanden så kika in hos travel2.se. 

 

//PUSS

 

6 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan