Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Magiska platser ute i naturen

Älskar att fotografera i naturen och speciellt på nya platser.

Här får ni se några bilder som togs både mitt på dagen och under solnedgången. Hoppas att jag kommer hitta liknade magiska platser i Örebro när jag flyttar dit.

 

 

Grattis till min dotter!

Egentligen ville jag lägga upp bilder på min dotter men det ville inte hon. Självklart respekterar jag det. Idag fyller hon 14 år och hipp hipp hurra till min kära tös! Jag har ju själv varit 14 år en gång i tiden och det är verkligen en känslig ålder.

 

 

Idag ska det firas!

Idag när jag kommer hem från jobbet ska det firas. Sonen fyllde år i lördags och därför kör vi dubbelt idag. Barnen ska få välja vad vi ska äta till middag och tårta på det. Synd att det inte är badväder men annars får vi köra på en mysig filmkväll. Har sedan semester imorgon och på fredag och det ska bli härligt med både sovmorgon och ännu mera tid med barnen. 

 

 

Nu har jag äntligen bytt ut min header till en mer somrig bild. Kanske lite naket? Men visar ändå inte så mycket eftersom bilden togs snett bakifrån mot vattnet. Vad tycker ni?

 

 

Att det annars regnar för fullt gör inte så mycket. Men hoppas att vi snart får tillbaka det magiska vädret som vi har haft under en längre tid. Vill vara ute och fotografera ännu mera och det hoppas jag på att det blir av innan sommaren är slut.

 

//PUSS

18 comments / Add your comment below

  1. Nej den är jättefin och inte alls naket det är 👌 stort grattis till din dotter min äldsta var likadan i denna ålder och ville aldrig vara med på bild. Tråkigt men det får vi respektera 🤪kram

  2. Eow, vilken fin header. Kul att byta emellanåt.
    Grattis till båda födelsedagsbarnen 🎶🌹
    Bra att slå ihop kalasen ocj satsa på lite lyxigare.
    Trevlig kväll <3
    Krsm

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan