Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Rena kaoset

Oj höll nästan på att glömma bloggen idag!

Lätt hänt när man är ledig och har fullt upp. I onsdags fyllde dottern år och hon ville baka tårtan själv. Något som hon gjorde och när jag kom hem från jobbet var tårtan färdig. Här får ni se hur tårtan ser ut och vilken rolig dekoration hon hade gjort. Ja hon fyllde 14 år och då passar det bra att det står fjortis.

 

 

Men när jag kom hem var bara sonen hemma för tösen hade redan dragit iväg med sina kompisar. Då fick jag och sonen fika själva och det blev även en varsin Dalgona Coffee på det. 

 

 

Efter vi hade fikat gick vi ner till affären och köpte ingredienser till tacos. Tjejerna kom hem lite senare och åt tårta medan jag och sonen fixade tacos. Sedan blev det film-mys på kvällen och dottern hade en kompis som sov över hos oss. 

 

 

Det är så gott med lyxigare frukost när man är ledig. Jag skar mindre äppelbitar som fick ligga i en påse med kanel och socker. Kokade havregryn med mjölk och salt. Sedan toppade jag gröten med äppelbitarna. 

 

 

Sonen var så himla gullig mot mig!

Han hade dukat upp så fint på vardagsrumsbordet med en massa gott och ljus. Sedan la han en filt över mina ben som en riktig gentleman. 

 

 

Just nu är det kaos i mitt hem!

Har rensat igenom grejer och det ligger säckar och kartonger överallt. Avskyr när det är kaos runt omkring men det får jag leva med tills det är dags för flytten.

Nu ska jag alldeles strax laga middag men önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

21 comments / Add your comment below

  1. Vilket mysigt firande för dottern. Tårtan ser lyckad ut. 🙂

    Svar: Tack för dina ord. <3 Kul att tigerbyxorna till en liten får också dig att le.

    Kram

  2. Åh jag förstår att hon ville göra tårtan själv, en himla kul grej ändå och så fin den blev – rosa klagar man ju inte på! 😀 Dina barn verkar ju vara hur fina som helst och att de gör såna saker för dig, litet som stort är guldvärt! Kram i massor <3

  3. Inget kul att bo i flyttkaos man har typ flyttat ut mentalt redan,så fin tårtan är hon gjorde så kul med texten fjortis haha och din son så gulligt av han, kram

  4. Grattis till dottern. Här får vi också en fjortis i november. Älskar din dotters tårta. Skönt ändå att få och kunna glömma bort måste eller som bloggen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan