Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att vara rädd

För min ångest!

Att ha ångest just nu är verkligen sjukt jobbigt. Märker att det har mycket med flytten att göra och ligger efter med allt som ska packas. Har varit helt orkeslös hela helgen och har prioriterat min hälsa före alla måsten. Men får samtidigt ångest av att vila trots att det är viktigt. Är rädd för mig själv när jag mår såhär för jag är inte alls mig lik. Inget känns roligt längre och är rädd för att ångesten tar över mitt liv. Har även rädsla över om jag inte hinner med allt i tid och att flyttdagen inte blir bra. Har så mycket blandade känslor inför allt och därför ville jag skriva av mig om det här.

 

 

Nej nu blev det här inlägget väldigt deprimerande men tyvärr kunde jag inte skriva om något roligt när jag mår skit. Skrev denna blogginlägg igår eftermiddag samtidigt som ångesten spökade. Tror att det tog över två timmar för mig att skriva trots att texten inte blev så lång. Hade svårt med koncentrationen och mådde inte alls bra i själen. Ska försöka att skriva om något roligare i nästa blogginlägg.

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

 1. Jag känner så otroligt väl igen mig i det du skriver, man blir som sagt rädd för sig själv och jag tror det handlar mycket om att man inte är trygg i sig själv helt. Man måste försöka hitta strategier och jobba med sitt inre mående, behandla sig själv som sin bästa vän nästan – försöker just nu tänka så! “Vad hade jag sagt och gjort för min bästa vän för att han eller hon ska må bra” <3 Ta hand om dig! <3

 2. åh 🙁
  jag vet inte hur du är för sådant men sedan jag började med kristaller är min ångest mycket bättre. Även om man inte tror på det så är det skönt att hålla i något, jag rekomenderar lepoidit mot ångest

 3. Nej nej nej du ska INTE känna att inläggen blir deppiga, för jag menar så är det emellanåt! Du kan inte må bra jämt, och då har du rätt att visa och berätta om det ❤️❤️ Skickar massa massa kramar till dig fina du!

 4. men vännen usch känner igen mej när et är för mycket runt omkring
  du får br om hjälp att packa så du inte bara gör det själv. Du får planera lite hur du ska ha i det nya och drömma så du känner längtan
  skickar en stor varm kram o hoppas det blir bättre kram

 5. stor kram vännen, Du skriver vad du vill och det är faktsikt skönt att få skriva av sig och dela med sig hur man mår,Jag hoppas du slipper ångesten snart och allt med flytten kommer gå så bra ,kram

 6. Usch låter inte kul. Så jobbigt när ångesten kommer.. hoppas det hjälpte med att vila en massa och att veckan startat bra! Ta hand om dig, stor kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan