Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En sommarklänning

Vart tog sommaren vägen?

Jag som hoppades på att den här sommaren skulle bli sådär riktigt tropisk varm och härlig. Sådär som vi hade för några år sedan. Det hade vi nästan för ett tag sedan men nu tvivlar jag på att värmen kommer tillbaka. Iallafall vad det känns som just nu.

För några veckor sedan köpte jag en klänning hos nelly.com och den har jag inte visat för er. Har bara hunnit prova den och hoppas att klänningen kommer snart till användning. Gillar att den är knälång och har omlott. Här matchade jag klänningen med ett par sneakers och en bum bag. 

  

 

Tusen tack till er alla underbara!

Tusen tack för era fina kommentarer angående gårdagens inlägg. Blir alltid lika berörd varje gång. Har verkligen inte mått bra i själen och igår bröt jag ihop på jobbet. Försökte att gråta i söndags men det gick inte. Därför kom allt bara ut igår och det är min inre stress som spökade. Usch för ångest och den är inte välkommen att vara i min kropp. Tänk om jag kunde be den dra åt helvete och aldrig mer komma tillbaka. Vad lätt livet hade varit då.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS


 

15 comments / Add your comment below

    1. Tror med all säkerhet det kommer många fler varma dagar 😘😎så fin du är i klänningen , ja ångest e inte roligt någonstans , önska man bara kunde trycka på en knapp så den försvann. Stor kram fina

  1. Du är så vacker vännen och klänningen är superfin! Jag är verkligen ledsen över din ångest fina du – vet hur den kan äta upp en inifrån 😔 Jag har äntligen fått min ångest under kontroll, men man vet aldrig när den står och lurpassar på en igen… Det är väl så som det påstås att en gång ångest alltid ångest, men i skov… Massor av kramar fina du och ta hand om dig 💖💖💖

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan