Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En helg med ångest

I skrivandes stund

Sitter nu i skrivandes stund med popcorn bredvid mig. Idag har inte solen setts till men inget som har stört mig. Jag har mycket jobb via bloggen så dagen har spenderats med en dator på knäna. Har haft besök i helgen av barnens mormor och därför har bloggen ekat tomt. Men nu är jag tillbaka och här får ni se några bilder som förknippas med denna helg. 

 

 

God mat, en promenad till stan, fika på ett konditori, K2 mätare från Laxton, bubbel och mysiga kvällar. Det är några ord från denna helg.

Svår ångest

Annars så hände det även jobbiga saker som fick mig att få ångest. Något som jag inte orkar skriva om just nu. Jag hatar ångest för det påverkar hela min personlighet som gör mig helt personlighetsförändrad. Från att vara glad, sprallig och rolig till att bli låg, tråkig och svår koncentration. Men det är bara att bita ihop och försöka att resa sig upp.

Imorgon är det en ny vecka och känner redan nu att ångesten kommer att följa mig veckan ut. Kanske ännu längre än så. Förra veckan sov jag väldigt dåligt varje natt och fick redan då jobbiga känningar. Fick även dåligt samvete för en väldigt liten grej. Mina kollegor slutar klockan 16:15 medan jag slutar kl 16:00. När klockan var 15:55 så tog en kollega över det sista så att jag slapp stanna kvar onödigt länge. Trots att hon ville ta över mitt så fick jag dåligt samvete som utvecklades till ångest. Därför var ångesten redan påväg innan den jobbiga händelsen som hände i fredags.

Önskar er alla en fortsatt mysig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

4 comments / Add your comment below

  1. Men vännen – lider verkligen med dig! Hoppas att ångesten släpper taget om dig! Vet hur jobbigt det är när den kryper in under skinnet och tar över allt förstånd. Tänker inte ge dig några råd för jag vet att du liksom jag lever med ångesten som kommer och går. Man hittar sina egna strategier för att få den att mattas ut och till slut försvinna. Ha inte så stora krav på dig själv och framför allt inte dåligt samvete för att en kollega ställer upp för dig! Nästa gång är det säkert du som är den som ställer upp vid ett annat sammanhang 💖Ta hand om dig nu och tänk på vilken fantastisk person du faktiskt är! En supermamma, en superbloggare, en fantastisk människa när det kommer till inredning och att fixa till hemmet och framför allt så är du ju riktigt snygg vännen 😁 Stor kram och sov så gott 💖

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan